Lifestyle

Yvestown Kookt Blogtour

12 juli: Culinessa.com

“This book is by far the best book Yvonne made. I love the cover, the recipes are easy to make and the photography is again a party.” – Culinessa

13 juli: princessmisia.com

“Yvonne Eijkenduijn just has this way of making everything she touches so pure and light and beautiful.” – Princess Misia

15 juli: thisistember.com

“I also like Yvonne’s approach. Avoid routine recipes but don’t fall into the trap of too many ingredients. Just go for simple but nice and spoil your family and friends with what you make.” – thisistember

18 juli: unicornsandfairytales.be

“I think a good cookbook is successful when it inspires people to search for alternatives but with the basics of the original recipe. It inspired me and that’s new. It lets me think I am a good cook. It made me feel happy.” – Unicorns & Fairytales

20 juli: happymakersblog.com

“The recipes are great and really fast to make for everyday meals, but with the look of party food.” – HappyMakersBlog

22 juli: maandagdaandag.blogpost.nl

I take her cookbook to bed as an appetizing reading book.” – maandagdaandag

25 juli: hap-en-tap.be

Her cooking style is much like her writing style: no nonsense.” – hap en tap

28 juli: kookeetleef.wordpress.com

“The great thing about this book is that it has no pretension. The recipes are as accessible as the layout. This book is like a house with open doors. Accessible but more than tasteful.” – kookeetleef

Yvestown Kookt
Yvonne Eijkenduijn
24,99 euro
WPG Uitgevers

Bol.com / Standaard.be

You Might Also Like

 • Petra Matthew
  14/07/2016 at 12:31

  Hi Yvonne, ik heb vandaag de prijs, jouw kookboek, mogen ontvangen en wat is het ontzettend leuk! Fijne simpele recepten, steeds een persoonlijk stukje erbij geschreven, mooie foto’s en prachtig vormgegeven. Ik was vanmorgen mijn huis aan het doen ( niet mijn favoriete bezigheid) toen jouw cadeautje binnenkwam. Ook zo leuk dat je het echt als een cadeautje hebt ingepakt en dan nog die mooie kaarten erbij. Het schoonmaakwerk ging vervolgens als een speer, want de beloning was dat ik in jouw boek mocht lezen en het is top! Heel erg bedankt.

 • Kris Mertens
  16/08/2016 at 17:57

  Hallo Yvonne, ik las vandaag in Weekend Knack je recept van Griekse saté met tzatziki en heb dat maar meteen gemaakt. Erg lekker – kip is precies goed van kruiding en de tzatziki en het slaatje (in mijn geval : rode ui, rode paprika, tomaten in partjes) smaakte er prima bij. Fris gerecht om op een zomers terras te nuttigen. Ik ga in ieder geval op zoek naar je kookboek.
  Groetjes, Kris