Home & Garden

Win een Quooker Fusion

Over the next few weeks I will be writing about my experience with a Quooker tap. It’s a Dutch product so I’ll be writing these posts in Dutch. I can highly recommend Quooker taps and boilers for gardeners, cooks and people with old large homes as Quooker taps and boilers come with EU energy label A and they are awfully pretty. Check out www.quooker.com to see if they sell Quooker taps in your country.

Iedereen die vtwonen leest zal inmiddels wel gezien hebben dat ik stralend in mijn keuken een courgette aan het snijden ben, voor de courgette soep die ik met behulp van mijn Quooker maakte. Ik wil jullie wel gerust stellen dat ik altijd zo vrolijk en opgewekt ben en niet alleen op deze foto. Wellicht komt het ook omdat ik trots ben op de courgettes die uit mijn eigen tuin komen.

In mijn volgende Quooker post zal ik twee recepten delen die door de hulp van Quooker lekker snel te bereiden zijn.

Maar nu, het grote moment en iets waar ik trots op ben want ik voel mij vandaag net Oprah: van Quooker mag ik één Quooker Fusion t.w.v.: €1395 inclusief montage weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

Volg de stappen in het win actie formulier. Inloggen om een comment achter te laten gaat heel makkelijk, lees goed en geef niet op. Hoe meer stappen je completeert, hoe groter jouw kans is om te winnen. De leukste reactie wint een Quooker Fusion.

Jouw gegevens worden alleen maar voor deze win actie gebruikt en daarna vernietigd. Ik beloof dat niemand je zal gaan stalken.

Deze win actie loopt af op 15 november 2015 om 23.59 uur. De winnaar zal op 18 november 2015 op mijn blog bekend gemaakt worden. Deze win actie is alleen beschikbaar voor lezers in Nederland.

a Rafflecopter giveaway

This post in sponsored by Quooker. A brand I love, use and can highly recommend.

You Might Also Like

 • Lisanne Multem
  18/10/2015 at 07:06

  Wow Yvonne..!!! Dit is idd een Oprah waardige give-way! 🙂 Wat ontzettend gaaf, ik waag heel graag een kans op die fantastische Quooker. Toen onze keuken een aantal jaar geleden geplaatst werd moesten we daarop bezuinigen maar nu ik jouw film zie heb ik er meteen spijt van. Als theeliefhebber is het echt een uitkomst en daarnaast lijkt het me super fijn dat eten koken nog sneller kan!! Kortom IK WIL HEM 🙂 hihi

  Liefs Lisanne

 • lynda
  18/10/2015 at 08:15

  oooo stel je voor ! Een kraan waar alleen op één plek water uit komt…en nog héét water als ik dat wil ook! De kraan die de man des huizes installeerde heeft niet alleen de functies warm en koud net andersom (bad tap 😛 ) er komt inmiddels water aan alle kanten uit, wat ook alle kanten op spuit….veul water…..niet handig….ergernisje zeg maar!
  En als kers op de taart kun je snel aan de thee, sneller je pasta in de pan mikken etc.! gaatkeukenalvastpoetsenvooralsdemeneermetdequookerkomt soms moet je dingen visualiseren om ze waar te kunnen maken 😉

  Groet en succes allemaal!

  lynda

 • Anne van Antwerpen
  18/10/2015 at 08:34

  Wow gaaf! Een Quooker staat al lang op ons verlanglijstje. Ik woon in een oud huis met een kleine keuken. Meer ruimte op het aanrecht (weg met die lelijke waterkoker) zou geweldig zijn. Met een derde kindje op komst is een kokend waterkraan ook ideaal voor het snel steriliseren van speentjes, flesjes en kolfspullen. Spannend!

 • Nina
  18/10/2015 at 08:36

  OMG mijn tante had die vroeger altijd, en als ik daar dan kwam mocht ik zelf mijn kopje thee maken, super gaaf vond ik dat altijd, dat hete water en de stoom dat van die kraan afkwam en vooral het feit dat je binnen een paar seconden een hete kop thee klaar hebt. Ik zei toen altijd al later als ik groot ben dan wil ik ook zo’n kraantje. Ik ben inmiddels al heel wat jaartjes "Groot" maar het kraantje laat nog op zich wachten. Wie weet gaat mijn kinderdroom nu toch nog uitkomen!

 • Caroline Sleijffers Loef
  18/10/2015 at 08:38

  Noem het maar Oprah… Zoals jij de laatste jaren in ontwikkeling bent noem ik je de Martha Stewart van de lage landen. Ik wacht nog steeds op die Yvestown tv show maar als ze in tv land niet teveel zitten te slapen komt die er ook nog wel. En dan sluit ik niet uit dat Quooker ook daar een geliefd sponsor zal zijn.

  Ik zou heel graag mee doen aan deze super fijne giveaway. Maar niet voor mezelf. Ik zou graag mee doen voor mijn mama Irene die al heel erg lang een Quooker in de keuken zou willen. En dan kom ik met liefde een keertje naar NL om een Quooker bereidt theetje te komen drinken. Zowel bij haar als een minty one bij jou.

  X Caroline

 • Maureen
  18/10/2015 at 08:53

  Wat luxe, een eigen Qooker! Als moeder van twee actieve kleine kindjes zou dit ideaal zijn. Dan zou ik, als theeliefhebber ,vaker thee kunnen drinken overdag (vaak kook ik wel water maar vergeet ik om thee te maken omdat ik dan alweer met de kinderen bezig ben) en koken gaat ook sneller, waardoor ik weer meer tijd heb voor mijn kindjes. Jaaa, een Qooker zou echt heel fijn zijn :).

 • Laura
  18/10/2015 at 09:05

  "Laat ik even een kopje thee zetten". Loopt van werkkamer (zolder) naar keuken. Vult waterkoker met halve liter (want: minimum van dat ding). Zet waterkoker aan. Pakt theekopje. Kiest vers theesmaakje. Vult thee-ei. Wacht op waterkoker. Wacht op waterkoker. "Oh even Facebook checken, want dat ding duurt zoals gewoonlijk weer foreverrrr". Gaat achter laptop zitten, checkt Facebook, ziet grappig filmpje, klikt door een op een link. Leest interessant artikel, bedenkt dat ik nog iets moet kopen, deelt grappige quote op Twitter en beantwoort een mailtje. Kwartier later: "F… de waterkoker vergeten, mijn thee!". Zet de waterkoker weer aan. En wacht….

  Een Quooker zou mijn werkdag een stuk productiever maken, omdat ik mijn kopje thee gelijk gezet is en ik weer verder aan het werk kan 😉

 • rita
  18/10/2015 at 09:38

  een quooker zou ideaal zijn voor ons gezinnetje met 1 kindje van ruim 1 en een baby op komst. Superveilig voor de kinderen en supergemakkelijk voor ons als ouders voor het schoonmaken van de flessen, het snel en makkelijk zorgen voor eten op tafel en tussendoor voor een ontspannende kop thee! Ik zie het al helemaal voor me 😉

 • Jantine Huizing
  18/10/2015 at 09:53

  Dan kan de waterkoker van het aanrecht hoppa, naar de Kringloop… Heb ik weer ruimte in de keuken en dus ruimte in mijn hoofd! En omdat ik ruimte in mijn hoofd heb én tijd over Door dat direct kokende water hou ik dus tijd over voor de echt belangrijke dingen…De kinderen, en genieten van en met elkaar…. prachtprijs dus!

 • Floor
  18/10/2015 at 10:04

  Mijn oma Irene wil heeeeel graag dat ding zodat ze voor mij snel eitjes kan koken of pasta kan koken

 • Rozalinde
  18/10/2015 at 10:08

  Nou poeh hee, ik doe mee hoor!

 • Marlies
  18/10/2015 at 10:21

  Wat een prachtig cadeau! Ik volg je ook op instagram. Leuk om regelmatig een bericht van je te lezen! Ga zo door zou ik zeggen.

 • Marlies
  18/10/2015 at 10:28

  Uit ervaring weet ik dat een quooker ideaal is voor iedere thee drinker. Nooit meer water koken, maar per keer een vers kopje thee! Echt ideaal. En wat dacht je bij het koken. De tijden worden erg verkort omdat je direct je groenten, pasta of aardappels in kokend water doet. Door omstandigheden moest ik alles achterlaten. Maar de quooker staat sindsdien boven aan mijn wensenlijstje. Een prachtig product.

 • ilse mas
  18/10/2015 at 11:44

  fijne post over de quooker fusion ! de muna.cookers zouden deze maar al te graag winnen!
  muna & co is en speciaal kookproject..
  we koken met al onze compagnons de route in ruil voor vitamine c ( cultuur ) en vitamine r ( relaties en netwerken )
  dus we duimen eens een keertje voor onszelf !
  je vind ons op fb muna.co
  we volgen al een tijdje met plezier je blog en kwamen ook al eens piepen op je open tuin dag !

 • Marielle
  18/10/2015 at 11:49

  Oh wat lijkt me dat heerlijk! Met een gezin van 5 is elke minuut die je kan besparen fijn en daar komt een Quooker heel goed bij van pas! Dus ik doe heel graag mee!

 • Yvette
  18/10/2015 at 12:31

  Al jaren geleden mijn droomkeuken gerealiseerd, minus de quooker. Leek mij destijds spannend met kleine kinderen (iets met kleine kinderhandjes en zelf limonade maken…). Met het oog op de toekomst wel al een uitsparing in het keukenblad laten maken (ik meen dat de quookerkraan destijds een extra kraan was).
  Inmiddels zijn de kinderhanden gegroeid, en het quooker gemis blijft. Ik hoop dus dat ik win, dat maakt mijn droomkeuken compleet! Fingers crossed…

 • LindaM
  18/10/2015 at 12:59

  Ik wil heel graag mijn man overtuigen dat een Quooker echt een aanwinst is en iets dat je gewoon niet kan missen in een keuken. Als niet-koker in ons gezin weet hij niet hoe verschrikkelijk irritant (lees onuitstaanbaar) het is dat je eerst minutenlang moet wachten totdat je heet water hebt. En ook al vindt hij het irritant dat de waterkoker herrie maakt tijdens het tv kijken, hij raakt maar niet overtuigd dat we een Quooker nodig hebben. Ik ben dus heel bang dat als ik m nu niet win ik m nooit zal mogen verwelkomen in mijn keuken!! Zucht…

 • Petra
  18/10/2015 at 13:10

  Wow wat een mooie actie! Ik zou graag deze quooker winnen voor m’n moeder!

 • Makien Verkroost
  18/10/2015 at 17:15

  Ik heb vanochtend een comment achtergelaten, maar ik zie dat het plaatsen niet is gelukt! …Ik weet niet waar ik moet beginnen met vertellen hoe graag ik een Quooker wil! Mijn vriend en ik betrekken in december/januari onze eerste koopwoning. De nieuwe moderne keuken is al uitgezocht, maar HOE fijn zou het zijn als die Quooker 3 in 1 kraan daar aan kan worden toegevoegd! Ik heb een hekel aan die lelijke kunststof waterkoker op het aanrecht, maar ik drink zo’n 8-10 koppen thee op een dag en heb hem wel nodig. Mijn droomkeuken is pas compleet met een Quooker!

 • Caro
  18/10/2015 at 17:26

  Alleen voor de Nederlanders 😪😥… Jammer voor de Vlaampies…

 • Ilse
  18/10/2015 at 17:51

  Wat zou Quooker heerlijk zijn om mijn zo geliefde kruik mee te vullen en snel aan de thee te kunnen!

 • Marijn
  18/10/2015 at 19:53

  Quook Quook ! Natuurlijk wil ik een quooker winnen <3 !

 • Julie Duchateau
  18/10/2015 at 20:02

  Ik las dat het bij jullie zo lang duurt vooraleer je warm water in je keuken hebt. Nu, bij mijn ouders is het niet anders. Ik maakte hen daarom attent op de quooker. Het zou leuk zijn mocht ik er eentje winnen. Dan zou ik hen deze cadeau doen. Want we zijn zelf in verbouwing en bivakeren nu al twee maanden samen met de kids in hun huis. Het zou leuk zijn om op deze manier iets terug te doen…

 • saskia mol
  18/10/2015 at 20:29

  Wow, een quooker?! Dat is…. tijd over! Tijd voor spelletjes met de jongens. Tijd voor nog ff vijf minuten in de zon. Tijd voor toch ff kijken of de kastanjes al gevallen zijn? Tijd voor lange etentjes samen. Tijd voor hangen en niks doen! Tijd voor naar buiten kijken. Tijd voor kopje thee. Tijd voor extra lekker en relaxed koken.

 • Menthe
  18/10/2015 at 21:52

  Midden in de verbouwing van ons huis. Wat een prachtig resultaat zullen wij krijgen over een paar weken! Het zal veel meer ruimte geven, wat erg prettig is met 4 grote kinderen thuis! De Quooker staat hoog in ons rijtje met dingen die we in de nieuwe keuken zouden willen, maar ja, de bouw lijkt duurder uit te komen dan verwacht. Noodzakelijk moet deze prachtige luxe achterwege worden gelaten, wat een teleurstelling! Ik hoop heel erg deze kraan te winnen en hiermee onze mooie verbouwing af te maken! Een Quooker kraan maakt het koken een stuk gemakkelijker en sneller!

 • Els Gielen
  19/10/2015 at 06:45

  De Quooker Fusion zou ideaal zijn voor Muna&Co
  Muna&Co is een kookproject met een sociale mix van jongeren en volwassenen. Voor mensen met een fysieke, sociale of emotionele handicap, maatschappelijk kwetsbare jongeren én jongeren met veel mogelijkheden en kansen.
  Muna&Co brengt jongeren en cultuur dichter bij elkaar door te koken in ruil voor vitamine C (Cultuur) en vitamine R (Relaties).
  De kunstenaars, artiesten en muzikanten van o.a. Z33, B-Classis, Genk On Stage,… worden door de bijzondere deelnemers van Muna.Co verwend met eerlijk & vers en vooral overheerlijk eten (fairtrade, biologisch en van locale ondernemers).
  Op deze manier schept Muna&Co kansen voor deze mensen en wil hen vooral op een warme manier met elkaar verbinden.
  Muna&Co werkt met verschillende compagnons de route, waarvan ik er eentje ben. Als huisfotograaf van Muna&Co draag ik dit project een warm hart toe en zou ik onder mijn naam willen meedingen voor de Quooker Fusion omdat ik weet dat ze dit heel goed kunnen gebruiken in hun vaste stek.
  Meestal werken ze op locatie, maar ze hebben een vaste uitvalsbasis waar alle technische snufjes meer dan welkom (en nodig) zijn.
  In mijn ogen verdient dit project zeker de Quooker Fusion, maar kijk gerust zelf even op de FB-pagina van Muna.Co dan zijn ook jullie vast en zeker overtuigd 🙂
  https://www.facebook.com/MunaCo-417335031681873/

 • Wendy Schoneveld
  19/10/2015 at 07:32

  Duurzaam en bewust leven is een levensstijl die mij steeds meer past. Glas-, papier- en plastic afval belandt niet meer in de vuilnisbak maar wordt gescheiden afgevoerd. Verder vervangen wij waar nodig onze ouderwetse gloeilampen door spaarlampen of led-verlichting. En onze kinderen maken wij bewust dat je binnen vijf minuten prima kunt douchen en langer onder de waterstraal blijven staan waterverspilling is. Nu is waterverspilling zeker nog een aandachtspunt. Met de CV op zolder die ons van warmwater voorziet in de keuken gaat er heel wat water verloren. Liters koud water stroomt weg voordat ik een warm sopje heb. Of een half liter water koken voor één kopje thee is verspilling van water en energie.
  Duurzaam en bewust leven is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Een Quooker is een investering die zichzelf op termijn terug betaald. Maar hoe gaaf zou het zijn als ik de Quooker zou winnen en direct kan beginnen met besparen!

 • leoni
  19/10/2015 at 09:28

  Wauw wat fantastisch, Hier maak ik graag kans op 🙂
  Ik heb een hele mooie nieuwe keuken maar helaas nog geen Quooker Fusion. Wat lijkt me dat handig zeg, ik zal hem dan ook overal voor willen gebruiken. En natuurlijk ook voor mijn pauze momentje met een heerlijk kopje thee of soep uit een zakje. (zonder merk te noemen). Maar ook voor het koken etc.

  Groetjes leoni

 • Jacob
  19/10/2015 at 09:44

  Ik droom al jaren van een Quooker Fusion, om daar mee mijn prachtige keuken compleet te maken.

 • Rinske
  19/10/2015 at 11:58

  Schoonmoeder laatst: "Rinske is geen huisvrouw, maar een gastvrouw."

  Ze zou eens moeten zien hoe de moderne vrouw alles-in-1 is met een Quooker!

 • Brenda
  19/10/2015 at 12:23

  Net een prachtig huis gekocht. Er zit een hele mooie keuken in, maar helaas is de werkruimte klein. Het zou heerlijk zijn om een quooker te hebben, waardoor we geen extra waterkoker op het aanrecht hebben staan. De perfecte afwerking voor onze mooie keuken zou een quooker zijn!

 • wikkie
  19/10/2015 at 13:22

  Wanneer ik de Quooker win, ga ik de hele dag ‘quooken’;))! Heerlijk gequookte kopjes thee, en gequookte pasta en gequookte soep! mmmmmm!!!

 • Jerney Tigele
  19/10/2015 at 14:28

  Dit jaar ga ik samen met mijn man en dochter van 6 ons droomhuis bouwen. Niet zomaar een huis want mijn ouders komen bij ons wonen. Van de buitenkant 1 woning van binnen 2 aparte leerwerelden. Ik ben enigst kind en ik vind het een heel prettig idee bij mijn ouders in de buurt te zijn. Vooral Wesley, mijn man, ben ik dankbaar dat hij tijdens een golfpartijte een paar jaar gelden dit onderwerp samen met mijn vader heeft bedacht. Wij zijn allen van Indische, Molukse afkomst en willen in dit huis een geweldige woonkeuken bouwen waar we met zijn allen onze Indisch/Molukse lekkernijen kunnen bereiden en natuurlijk familie en vrienden kunnen uitnodigen. Een Quooker i zou een geweldige aanvulling zijn!

 • Shari Pelkmans
  19/10/2015 at 17:47

  Vanaf volgende maand ga ik ook het avontuur van het bloggen aan (de website is in de maak!). Dat betekent veel uurtjes achter mijn bureau met kopjes verse thee om mijn creatieve motor draaiende te houden! Ik houd mij dagelijks bezig met interieur en ontwerp en duurzaamheid staat daarbij centraal. Dat maakt mij dus enorm benieuwd naar die Quooker!

  Groetjes Shari! 🙂

 • Marlotte
  19/10/2015 at 17:49

  Pas moeder geworden en daarom druk met uitkoken van flesjes en speentjes… Met een Quooker is dat allemaal zo geregeld en heb ik ook nog tijd voor een kopje thee!

 • Bo Wijers
  19/10/2015 at 18:03

  Dat zou tof zijn! Ik wil heel graag een quooker in ons nieuwe huis, maar mijn vriend is het er niet helemaal mee eens… maar als ik hem win, kan hij daar niet meer om heen 🙂
  Al die heerlijke theetjes die we samen drinken met zijn tweeen of met vrienden!

 • Birte
  19/10/2015 at 18:09

  Mijn vriend en ik gaan binnenkort samen wonen en wij vinden het erg leuk om samen te koken en mensen uit te nodigen. Zo’n Quooker biedt dan echt een uitkomst! Op mijn werk staat er ook één, deze gebruik ik iedere dag om lekker thee te zetten, ideaal! Zeker voor zo’n theeleut als mij ;). Tevens bespaar je ook nog eens een hoop water i.p.v. steeds maar op dat warme water moet wachten.

 • Margriet
  19/10/2015 at 18:11

  OW ja die zou ik zo graag willen hebben!!! Al heel lang! Zo gaaf vind ik hem. En nu ik met Personal body plan bezig ben moet ik vaak water koken voor groentes en ik drink ook veel thee dat kost veel,tijd en energie. Dit zou het een stuk makkelijker maken!! Dus Yes please!! ☺️

 • Eva
  19/10/2015 at 18:15

  Pick me, pick me! ☺️

 • Linda
  19/10/2015 at 18:17

  Ons huis is in aanbouw en we zijn net bezig met het samenstellen van de keuken. De quooker stond op onze wishlist maar nu blijkt het toch allemaal duurder uit te vallen. Hierdoor blijft de quooker toch nog even staan. Jullie zouden hier verandering in kunnen brengen, heel gaaf zou dat zijn!

 • mir
  19/10/2015 at 18:18

  Oooh ja er was zeker geen budget meer voor de quooker, mijn keuken kostte mijn net zoveel als een quooker. Maar zo fijn als ik er een zou hebben. Niet meer wachten op warm water, doorlopend thee leuten en mijn meteen een goede vervanging voor mijn miskoop van een budget kraan die eigenlijk na 3 maanden al aan vervanging toe was…

 • Linda
  19/10/2015 at 18:20

  Er zijn een paar zekerheden in het leven…..per 1 januari moet ik mijn huidige huis uit (we hebben nog niets nieuws gevonden….ai……het gaat krap worden…..;-) , mijn volgende keuken kan niet compleet zijn zonder een quooker…En er is niets zo troostend als een kopje warme thee op een koude winterdag (onder een brug als ik niet snel een huis vindt ;-))

 • Anne-Marie Verwater
  19/10/2015 at 18:32

  Ik heb eigenlijk niet echt een mooi verhaal waarom ik deze quooker zou moeten winnen. Het lijkt me gewoon super handig. Gelijk thee, water voor de spaghetti etc.

 • Lieke
  19/10/2015 at 18:41

  Ok ok… Ik zal heel eerlijk zijn! Ik heb al een quooker.. En ben daar zoo blij mee. We hebben 3 hele jonge kindjes en is ook ideaal om meteen warm water te hebben om de flesjes te maken ( niet meer wachten tot het warme water vanaf de zolder beneden is!). Naast het gemak van kokend water natuurlijk! Ik doe mee voor mijn moeder die altijd voor me klaar staat ( met dus die drie kleintjes ) en het zo ideaal vind om bij mij een kopje thee te krijgen!

 • Anette
  19/10/2015 at 18:42

  Ik zou m supergraag voor mijn kookgrage man willen winnen, zodat hij ons nog meer kan verwennen met zijn overheerlijke creaties!

 • Karine van Heek
  19/10/2015 at 18:45

  De quooker zou een fantastische uitkomst zijn! Het bespaart een hoop tijd tijdens het koken, wat prettig is met 2 kids en een baan. Vingers gekruisd, hopelijk maak ik een kansje op deze "warme" prijs 😉

 • Marieke
  19/10/2015 at 18:54

  waarom ik een quoteer zou moeten winnen… het is natuurlijk pure luxe, maar voor iemand die altijd overal een klein beetje te laat mee is, lijkt het een uitkomst!
  Zie t helemaal voor me; kids niet te laat op school omdat ik niet hoef te wachten op de fluitketel voor de havermout. De spaghetti eens tegelijk klaar met de saus. Geen kopjes thee die alsmaar in de ketel blijven omdat ik vergat dat ik een kopje zou drinken. Niet meer met koude voetjes in bed omdat ik niet op de ketel wil wachten om de kruik te vullen.
  Eigenlijk is het veel beter als ik gewoon eens beter leer plannen, maar ik las laast dat mensen die regelmatig te laat zijn, heel positief zijn ingesteld! Dus tja, niks meer aan slechte planningskills doen en gewoon die quooker installeren!

 • Femke Quaedvlieg
  19/10/2015 at 18:56

  De winter komt eraan! Een, twee, nee drie koppen thee. Daar hebben wij hier geen moeite mee! Elke avond opnieuw in de waterkoker en maar wachten… deze Quooker zou het leed zeker verzachten! Want onze waterkoker is maar klein van formaat, waardoor er slechts 1 kop thee in gaat! Niet meer wachten op kopje voor kopje, een hele pot in een keer op tafel lijkt ons zo fijn! Helemaal wanneer al mijn vriendinnen er zijn. Dan is er meer tijd om bij te praten, dan alleen maar bezig zijn met die apparaten. En dan nog tijdens het kokkerellen de lekkerste soep op tafel in een paar tellen. Wat lijkt het mij toch fijn, om een keuken met Quooker te zijn 🙂

 • Lisa
  19/10/2015 at 19:08

  Mijn vriend en ik gaan voor het eerst samen wonen we hebben een nieuwbouw huis gekocht. Wij willen er ons droom huisje van maken! Over een quooker hebben we het vaak gehad maar jammer genoeg valt het net buiten ons budget. Waarbij deze actie dus helemaal geweldig is! Ik ben gek op koken, mijn vriend en ik zijn gek op thee en maak elke avond een kruik voor me zelf zo’n quooker zal dus helemaal geweldig zijn en zal perfect in onze nieuwe droom huisje passen en heel veel en vaak met liefde gebruikt worden!

 • Dorien van Nijhuis
  19/10/2015 at 19:11

  Deze Quooker prijkt bovenaan mijn verlanglijst,
  het is niet nodig dat iemand ‘m nog aanprijst…
  want ik weet al wat ‘ie allemaal kan en doet,
  een alleskunner, meer dan goed!
  Neemt werk uit handen,
  voorkomt verbranden,
  gaat verspilling tegen en bespaart je tijd,
  van een Quooker krijgt niemand spijt!
  Bij menigeen is hij al in huis door mij bekeken,
  waarom ik er nog geen heb is een vraagteken…?
  Ik wil hem dolgraag hebben, wat een prijs,
  ‘t wordt de kers in ons droompaleis!

 • Jennifer Meddeler
  19/10/2015 at 19:21

  Ontzettend leuke blog & geweldige actie. Ik doe mee na mijn eindeloze zoektocht naar een mooie waterkoker, hopelijk kan eindelijk mijn fluitketel de deur uit ^_^

 • Elien Berghuis
  19/10/2015 at 19:23

  ach, ik kan er een lang verhaal van maken..Graag zou ik net als Yvonne zo blij courgettesoep en nog meer gezonde dingen bereiden voor mijn drie kindjes en man..lijkt me super!

 • Nicole
  19/10/2015 at 19:32

  Graag zou ik de Quooker Fusion winnen zodat ik als nieuwe moeder veel tijd kan besparen met eten koken en flesje uitkoken. Mijn favoriete momentje wordt een heerlijk kopje thee s’middags omdat moeders ook soms even aan een ontspannen momentje nodig hebben 🙂

 • Miriam van der Weijden
  19/10/2015 at 19:34

  Ooh, wauw, wat een vette winactie!! Ik heb net mijn eerste paleisje gekocht samen met mijn vriend en zou zooooo blij worden van een Quooker! Heel erg getwijfeld over de aanschaf, maar aangezien er ook nog een bruiloft aankomt volgend jaar, dit uiteindelijk moeten laten varen (i know, luxe probleem 😉). Aangezien ik een ‘lichte’ thee en kook verslaving heb zou dit dus echt de puntjes op de i zetten in mijn nieuwe keuken. Fingers crossed!! ✌

 • José
  19/10/2015 at 19:41

  Verwend op werk met, en nu ook overtuigd van de Quooker, zou ik deze graag winnen voor mijn lievelings Quook die mij elke dag een heerlijk maal voorschoteld. Met als extra bonus voor mij; snel een kopje thee na het eten.

 • Ellen
  19/10/2015 at 19:47

  Niet alleen mijn droom maar ook van zoon Job(14)…..een echte soep liefhebber…alleen moeten wij onze groentes kopen want ik heb totaal geen groene vingers,,, dus lekker uit eigen moestuin gaat niet lukken, maar ja..ieder zijn vak, toch? Maar met een gezin van 5 personen komt deze Quooker zeer zeker van pas, een droom die uitkomt!!!

 • Marin
  19/10/2015 at 19:53

  Wat een leuke blog & actie!!

  Graag wil ik de Quooker winnen voor mijn ouders. Vorig jaar hebben ze een nieuwe keuken aangeschaft. Ze wilden graag een Quooker, maarja dat kost ook wat.. Ze hebben het destijds niet gedaan, maar twijfelen nog altijd. Echter komt het er niet van en daarom doe ik mee! We drinken bij mijn ouders veel thee en mijn moeder houdt erg van koken, zo’n Quooker zou dus echt wel ideaal zijn en ik zal ze hier erg blij mee maken!!

  Dan wordt het nu duimen!

 • Carola
  19/10/2015 at 19:54

  Wow wat een actie! Wie wil er nou niet zo’n quooker winnen. Een quooker heeft zoveel voordelen…
  Je hebt geen waterkoker meer nodig (voordeel: meer ruimte op het aanrecht)
  Je hoeft geen water meer te koken voor groente, rijst, pasta en dergelijke (voordeel: eten staat sneller op tafel)
  Komen er vriendinnen langs, dan staan de kopjes thee zo op tafel (voordeel: je hoeft niet lang te wachten voordat het water een keer kookt)
  Dus al met al een quooker is een aanwinst in de keuken!!! Ruimte en tijdbesparend… Nu fingers crossed en wachten tot 18 november…

 • Chantal db
  19/10/2015 at 20:04

  Wij zitten midden in de aankoop van ons eerste huisje. Deze quooker zou een mooie aanvulling zijn in onze toekomstige keuken. Handig voor het koken en snel kokend water voor een kopje thee na een lange dag werken.

 • Natasa Lazarevic
  19/10/2015 at 20:25

  Volgend jaar maart krijgen mijn vriend en ik ons nieuwbouw huis opgeleverd! Onze keuken hebben we al uitgezocht! Helemaal in onze stijl met een betonnen aanrecht blad. Alleen de quooker ontbreekt nog! Ik ben een echte theeleut en theefluit duurt zo lang 😉

 • Fleur Veldkamp
  19/10/2015 at 20:35

  Mijn droom is altijd al geweest om een Quooker te hebben in mijn keuken, maar mijn vriend vindt hem maar "eng". Graag zou ik hem het tegendeel bewijzen, helemaal met een super snel gezet kopje thee en het gemak tijdens het koken

  • Fleur
   19/10/2015 at 21:33

   Reden #2 Vriend staat net een kop thee te maken en de waterkoker doet er weer heel lang over en maakt zoveel herrie dat ik de TV niet meer kan horen en dus ook niet zijn vraag of ik thee wil…
   Reden #3 vriend vergeet dat hij de waterkoker had aangezet, dus een uur later nog geen thee en voor de tweede keer een bak herrie
   –> dat zou met een Quooker absoluut verleden tijd zijn 😉

 • Danielle
  19/10/2015 at 20:44

  Over twee maanden krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en bij het uitzoeken van de keuken ging 1 wens niet in vervulling; een Quooker. I.v.m. de aanschafkosten toch besloten dit niet te doen. Toch lijkt het me nog super relaxed er eentje te hebben. Super snel een kopje thee klaar (wat we allebei graag drinken) en ook met koken vind ik het super fijn. Voor ons huis hebben we ons best gedaan alles te voorzien van iets wat mooi, comfortabel en functioneel is tegelijk, dus een Quooker past daar perfect bij.

 • Jiska Hilbers
  19/10/2015 at 20:48

  Drie pubers die naar school moeten, nét iets te laat opgestaan, snel nog een tas inpakken, fietssleutel kwijt en dan ineens die rust na alle hectiek…hoe zalig is het dan om aan de keukentafel te zitten met een kopje thee uit de quooker?

 • Iris Hielkema
  19/10/2015 at 21:05

  Ik hoop de Quooker in ons nieuwe huis te mogen verwelkomen om dagelijks met alle gemak thee te zetten en eens de courgette soep uit te proberen. Niet meer hoeven wachten tot het water eindelijk kookt, maar direct kokend water uit één kraan. Hoe makkelijk is dat! Wat een fijne uitvinding.

 • Marloes
  19/10/2015 at 21:06

  Goh alleen dat heerlijke kopje verse gemberthee zou zo al fijn snel zijn, ook geen water meer nutteloos laten lopen is erg fijn! En verder maar op ontdekkingstocht als we hem winnen. Ik ben benieuwd!

 • Kirsten
  19/10/2015 at 21:08

  Hoeiiiii, dit zou wel heel gaaf zijn. We hebben net een keuken van kvik besteld hij past hier natuurlijk perfect in! Hihi duim duim

 • Lotte Waanders
  19/10/2015 at 21:13

  Oh wauw! 😍 ben helemaal in love! Wij gaan onze keuken uitbouwen om een leef keuken te creëren! Daarin hoort echt een Quooker! Ik ben gek op het maken van taarten, ovenschotels, quiches, stamppotten, etc.
  Helaas heb ik daar vanwege werk en andere verplichtingen niet zo heel veel tijd meer voor, een Quooker zal echt een verlichting zijn! Het scheelt ontzettend in tijd, wat betekent dat je mij weer vaker in de keuken gaat zien! 😀😍

 • sophie
  19/10/2015 at 21:42

  Ik drink momenteel liters verse munt thee per dag, dus dan is die quooker erg handig….

 • Eve Allijn
  19/10/2015 at 22:06

  Ik raak over mijn kookpunt van deze te gekke actie! Als ik eraan denk dat ik misschien een kansje maak dan krijg ik het er warm van. Onze keuken vind ik nu maar lauw, en onze kraan die geeft wel heel lang kou.

  Een Quooker zou mijn leven zoveel makkelijker maken! Het avondeten binnen een handomdraai op tafel en potjes voor de kleine zijn zó opgewarmd! En als ik na alle drukte even tijd heb voor mezelf, hoef ik niet eerst úren lang te wachten op kokend water (ok, geen uren natuurlijk, maar zo vóelt het wel!) en heb ik gelijk een heerlijk kopje thee 🙂

  Als ik win dan zal ik elke dag tegen de Quooker zeggen dat ik van hem hou. Hopelijk zegt hij terug: Ik kook van jou!

 • Ania
  19/10/2015 at 22:13

  Soms gebruik ik de Quooker dagelijks met heel veel plezier. Heel makkelijk in gebruik, kindvriendelijk en het water is echt kokend heet. De baby kruik is zo gevuld. Speentjes, flessen, kolf benodigdheden, alles kan snel en heel hygiënisch gereinigd worden. Kopje thee zetten is zo gebeurd. Je raadt het al, hier een super tevreden kraamverzorgende die altijd blij wordt als het gezinnetje een Quooker heeft!
  En mijn Quooker droom moment… Na een werkdag voldaan op de bank ploffen en genieten van mijn eigen Quooker thee 🙂 … wie weet!
  Groetjes, Ania de kraamverzorgende

 • Carlijn
  20/10/2015 at 04:39

  Mijn vriend en ik gaan een huis bouwen en zijn alvast keukens aan het kijken. Tijdens deze zoektocht zijn we ook een quooker tegen gekomen. Het lijkt ons echt een uitkomst! Onze woning wordt een energiezuinige woning, dit willen we graag doorvoeren in amdere elementen waar kan! Oh ja, en echte theeleuten…koffie drinken we thuis nooit 🙂

 • Mirjam Keukengeheim
  20/10/2015 at 08:08

  Een Quooker lijkt mij zó fijn! Altijd water voor een fijn kopje thee, tomaten ontvellen in een handomdraai en geschifte mayonaise weer uit de schift met een druppel kokend water. Een must-have voor iedere foodie als je het mij vraagt! Bovendien geen verspilling meer van koud water en gas (om water op te warmen). Ook nog eens hardstikke duurzaam zo’n Quooker! En meer ruimte op het aanrecht omdat de waterkoker de deur uit kan. Dat ik er zelf nog niet een heb aangeschaft, als ik dit zo lees! Onbegrijpelijk!

 • Kim Prummel
  20/10/2015 at 10:42

  Er zijn twee soorten mensen… mensen die een Quooker echt onzin vinden (want met een minuut is de waterkoker klaar) en mensen die een Quoteer helemaal te gek vinden! Ik val zeker onder die laatste categorie. Ik heb de afgelopen maanden aan een heleboel mensen gevraagd wat ze vonden van hun Quooker en ik kan je vertellen dat ik nog geen enkel persoon ben tegen gekomen die spijt heeft van gehad van het aanschaffen van een Quooker. Ik zou er ook dolgraag een willen. Lijkt me heerlijk om meteen een kopje thee te kunnen zetten, maar ook om snel kokend water in de pannen te hebben. En daarnaast is het design van de Quooker prachtig. Daar kunnen andere heetwaterkranen zeker niet aan tippen.

 • Anne Huibers
  20/10/2015 at 12:09

  Ik ben samen met mijn vriend sinds 5 dagen de trotse eigenaar van een heel oud huis met zeven verdiepingen (splitlevel). En voor een heel oud huis, is veel geduld nodig. Geduld voor het slopen, klussen, opbouwen en mooi houden. Maar geen geduld om te wachten tot wij kunnen aanvallen op heerlijke kopjes thee, soepjes en warme sopjes tijdens deze grote klus! Oh wij kunnen niet wachten tot wij een Quooker hebben in ons ieniemienie soutterrain 😀

 • Linda
  20/10/2015 at 13:06

  Ik ben die vrouw die aan het einde van de middag naar binnen rent en met haar jas nog aan begint met de voorbereidingen voor het avondeten. Met een Quooker win ik tijd om eerst mijn jas uit te doen 😉 Even serieus: hij staat al eeuwenlang op mijn verlanglijstje omdat wij met een Quooker vooral doordeweeks lekker snel zouden kunnen koken. Handig en gezond!

 • Marlon van Dijk
  20/10/2015 at 13:06

  Vaak komen al onze vrienden langs en ja, echte theedrinkers en ze blijven ook vaak eten. Doordat wij straks een woonkamer krijgen van 13 meter en een waterkoker hebben van 1,2 liter….. je raad het al: de ene helft heeft lekkere warme thee en de rest moest zo lang wachten dat het inmiddels ijsthee is geworden. Oh en dan die wachttijd voor een grote pan water om de spaghetti te koken, uiteindelijk hoeft niemand meer want de saus is opgegeten met het stokbrood!!
  Een Quooker en een groot dienblad houdt iedereen tevreden 🙂

 • Mariëlle
  20/10/2015 at 14:36

  Omdat we een nieuw huis gekocht hebben en ik heeel veeel energie (mis)bruik omdat ik vaak vergeet dat ik water heb gekookt zou de Quooker perfect zijn. Het geld is helaas op dus om dit te kunnen winnen zou natuurlijk fantastisch zijn. Op deze manier kan ik zuiniger werken én snel en gemakkelijk mijn favorieten, namelijk thee en pasta, op tafel zetten. Voor nu ga ik heel hard hopen!

 • Judith
  20/10/2015 at 14:47

  Het gebeurt zelden (uiteraard dames ;-)) dat manlief gelijk heeft/krijgt. Hij wil de quooker heel graag in onze nieuwe keuken. Ik vind ‘ em nogal prijzig en snap wel dat ons leven vast makkelijker wordt met quooker maar ach zo gaat het ook wel.
  Zou toch leuk zijn als hij elke dag tegen mij kan zeggen "zie je nou wel hoe fijn het is zo snel kokend water te hebben" Nog leuker dus als ik kan zeggen "als jij iets wil lief regel ik dat toch voor je"

 • Sandra
  20/10/2015 at 17:13

  Wat zou het geweldig zijn om zo’n superhandige, prachtig en machtig mooie kraan te mogen winnen! Ik zou er oprecht heel erg blij mee zijn. Ik weet wel bijna 100% zeker dat een Quooker wel van pas gaat komen. Vriendlief en ik zijn pas naar de bezichtiging van ‘n huurhuisje geweest en we zijn beide lyrisch! Mochten we geluk hebben en het huisje binnenkort mogen betrekken, dan gaan wij kookliefhebbers als we zijn, uit ons dak! 😉

 • Anita Hubert
  20/10/2015 at 20:13

  Pure luxe natuurlijk, zo’n Quooker Fusion. Maar fantastisch als ik deze zou winnen.

 • Kimberly
  20/10/2015 at 21:00

  Wat zou het heerlijk zijn om een Quooker te winnen voor onze nieuwe droomkeuken in ons droomhuis dat gebouwd gaat worden. Helaas past een Quooker niet meer binnen ons budget maar het zou toch geweldig zijn als we hem dan kunnen winnen. Voor die heerlijk kopjes thee en sneller kunnen koken naar een lange dag hard werken. Je zou er haast bij wegdromen…

 • Natalie
  21/10/2015 at 07:53

  Hoewel ik bij het schrijven van deze comment denk ‘ik win toch nooit wat…’, heb ik een klein beetje hoop dat het dit keer anders zal zijn. Zoóoo fijn lijkt me een quooker!

 • Cindy
  21/10/2015 at 08:55

  Elke ochtend is het weer zo ver. Word ik wakker door de wekker en druk nog eens op snooze.
  Dan realiseer ik me dat ik toch moet opschieten. Snel onder de douche, slaapkreukels weg poesten en de make-up op.
  En een lekker bakje thee om m’n dag te beginnen. Maar dan duurt het weer verdomd lang voor die waterkoker klaar is.
  En ja hoor, kom ik weer te laat op m’n werk…
  Met een Quooker zal het zoveel sneller gaan. Ik zou daar erg blij van worden.
  En m’n baas ook!!

 • Marbod
  21/10/2015 at 13:07

  Nu ik zo ziekjes op de bank lig en continue moet wachten op die waterkoker, kan ik niet wachten op zo’n mooie Quooker. Wordt er waarschijnlijk niet veel sneller beter van, maar een stuk vrolijker!

 • Gea Vd Hoff
  21/10/2015 at 18:09

  graag doe ik mee. Ben een drukke alleenstaande moeder van 3 kinderen. Helaas veel te veel met z’n allen meegemaakt. Zelf kan ik deze "pracht" niet aanschaffen.
  Deze veelzijdige keukenhulp kan mij veel tijd besparen en veel plezier geven.
  Houd van koken en lekker thee zetten.
  vr gr Gea van der Hoff

 • Floris
  22/10/2015 at 19:13

  Whaaat!! Mooi ding! Sinds ik E621 ontdekt heb in alle verpakte soep komt dat bij ons de keuken niet meer in. Tegenwoordig maken wij alleen maar verse soep! Goes without saying dat die Quooker daar wel heel handig van te pas komt. Ook handig om het badje af te vullen waar we onze 5 katers lekker in laten poedelen! Time saver!! En staat fantastisch in de keuken. Ik zeg, doe mij die maar 🙂 Levi, Amir, Senna, Harvey, Bella, Denise en Floris zijn je alvast dankbaar.

 • Ilaria
  23/10/2015 at 19:05

  I’m a tea addict, so this would be very helpful! 😉
  Thanks for the opportunity.

 • Yvette Verdonk
  24/10/2015 at 03:58

  Bij het installeren van de keuken gekozen om geen Quooker te nemen (voornamelijk ook om de angst voor verbranding)….. en nu: SPIJT! Door ‘domme’ keuzes ook maar paar minuten warm water, hierdoor moet afwassen altijd in fases. Ik zou dus echt heel blij worden als ik deze Quooker zou winnen.

 • Vicky van Blerck
  24/10/2015 at 07:37

  Wauw! Hij is niet alleen heel handig maar ook nog eens ontzettend mooi…. met een groot gezin zou dit echt een uitkomst zijn! Het afspoelen van de vuile borden na het avondeten (klinkt niet lekker maar is wel een ding) het zetten van een kop thee of het maken van een sopje voor de ramen… de Quooker zou in dit gezin voor heel veel gemak zorgen!

  Xx Vicky

 • Els Bauwelinck
  24/10/2015 at 13:15

  Een Quoteer lijkt mij een basisapparaat voor in de keuken. Heerlijk in gebruik wat een gemak. Misschien is dit niet de meest originele reactie maar wel waar.

 • linus
  24/10/2015 at 18:50

  JAAA! Die! Liters thee slobberen wij weg hier in huis. Ook mijn zoontje van 3 is dol op thee. En die is wat minder geduldig dan ikzelf ben ;). Ikzelf drink mijn thee graag heel heet (mijn vriend verklaart me voor gek) dus ik blijf ‘bijkoken’ om mijn chai en earl grey op precies de juiste drinktemperatuur te krijgen. Deze quooker zou een uitkomst zijn 🙂

 • arianne
  24/10/2015 at 19:57

  een kopje thee voor mama en water gekookt voor een babyflesje in een handomdraai 😉

 • Joost
  25/10/2015 at 10:32

  Die wil ik wel winnen! Wat een gave actie!

 • Jane Linnenbank
  25/10/2015 at 18:27

  Mijn vriend en ik hebben sinds een aantal maanden ons (toekomstige) droomhuis in bezit. Al deze maanden zijn wij druk bezig met verbouwen om het volledig naar ons wens te maken.
  Toevallig waren we vandaag bezig geweest met onze nieuwe zelf-bouw keuken. De quooker zal een mooie plek krijgen in ons nieuwe spoeleiland.
  Vanwege onze grote en kostbare verbouwing zat en quooker helaas niet met in ons budget.
  Ik zal de quooker veel gebruiken als hobby kok. Natuurlijk zullen er ook veel kopjes thee me worden gezet.
  Ik hoop dat ik een kans maak op de mooie quooker!

 • Jilke de Pilke
  26/10/2015 at 09:27

  Wij hebben in ons huidige huis een ‘gewone’ Quooker die we echt VEEL gebruiken <3 Nu gaan we verhuizen en ons budget lijkt op dit moment nog niet toereikend om een nieuwe Quooker aan te schaffen. We gaan hem zo ontzettend missen! En toen zag ik in de VTWonen je stukje over de Quooker Fusion. Op hoop van zegen! We hopen echt met heel ons hart dat we deze winnen, met nog een baby opkomst zou het zo fijn zijn <3

  liefs van Jilke

 • Fenna Achternaam
  26/10/2015 at 19:07

  Wat een leuke actie en wat fijn dat ik deze blog ontdekt hebt. Een verse blog, smullen, ik ga fijn scrollen en inspiratie op doen voor ons nieuwe huis en daar zouden wij graag een Quooker in willen.
  Groetjes fenna

 • Matthijs
  27/10/2015 at 10:18

  Deze schitterende kraan met zo ontzettend veel gebruiksgemak verwelkomen wij graag in onze keuken. Wij zijn echte doorgewinterde theedrinkers die ook nog eens houden van lekker koken. Met de baby op komst kunnen wij onze kraamvisite snel voorzien van een kopje thee, daarom doen wij met deze leuke actie mee.

 • Sas
  27/10/2015 at 18:11

  Ik ben geen quooker. Maar Meer een een nachtmerrie in de keuken. Mijn man is de keukenprins! Zou leuk zijn als ik hem kan verrassen met deze quooker (hij heeft het er al jaren over)

 • Floor Hoekstra
  28/10/2015 at 11:49

  Het gemak van een kopje thee in de ochtend, rechtstreeks uit de quooker.. Wat wil je nog meer?

 • Marijke
  28/10/2015 at 14:33

  Ondanks dat ik de honderdste inzending ben en nooit wat win, wil ik toch erg graag meedoen aan deze geweldige actie. De quooker staat namelijk al heeeeeeel lang op mijn wensenlijstje, maar ja de prijs. Met de quooker kan ik nog gemakkelijker en geluidlozer thee drinken met mijn dochter of vriendinnen, want die maken al lawaai genoeg.
  Fijn dat je deze winactie mogelijk maakt, voor wie hem dan ook mag winnen.
  Groetjes,
  Marijke

 • Bea
  29/10/2015 at 12:13

  Wacht al vierenhalve maand op DE persoon die mijn huis wil kopen, heb zelf een prachtig appartement op het oog waar is heel graag in aan de slag wil…… Ik hou niet van champagne dus hoe leuk zou het zijn om met een verse kop thee ( uit de quooker 😀😀) te kunnen toosten bij de sleuteloverdracht. Met dat vooruitzicht is het ongeduldig wachten een stuk dragelijker !

 • Linda
  30/10/2015 at 08:37

  Wat grappig dat ik juist op jou stuitte in de VT Wonen. De Quooker – precies dezelfde die jij in huis hebt- hebben wij ook uitgezocht. Althans op papier. We hebben een huis gekocht wat nog gebouwd gaat worden en hopelijk in mei klaar is. Ondanks de vele kosten waar we tegen aanlopen, houd ik voet bij stuk wat betreft mijn droomkeuken. Dus die grote oven gaat er komen! En die Quooker ook. Niet alleen voor het gebruiksgemak. Wat bij mij vooral de doorslag heeft gegeven is de duurzaamheid. Het verbruikt veel minder stroom dan een waterkoker. Het zou geweldig zijn om de Quooker bij jou te winnen, dan houden we weer wat budget over voor onze tuin. In ieder geval succes met je blog en geniet van die mooie en handige Quooker! Groetjes, Linda

 • Lilian Loevering
  30/10/2015 at 15:53

  Omdat mijn man gek op koken is en hij met heel veel liefde iedere avond voor mij en onze dochter heerlijke maaltijden bereid, tis dus een kado voor mijn grote liefde
  Lilian

 • Lydwien
  01/11/2015 at 18:57

  Wat Supergaaf! Deze Quooker staat al even op mijn verlanglijstje.
  Wij hebben ook een lange leiding… En voordat het water dan eens warm is…. Zo zonde van de energie en het verspilde water!
  Deze Quooker is zeer welkom!
  Ik hoop zo dat ik ook eens het geluk heb om te winnen, dat zou geweldig zijn!

 • Monique
  02/11/2015 at 10:50

  Prima idee zo’n Quooker, altijd thee, direct water voor pasta of rijst en dan hebben we eindelijk een goed excuus om de keuken te renoveren!

 • Karin
  02/11/2015 at 12:03

  Ik zou super graag een Quooker kraan in mijn nieuwe huis willen straks, maar hij past niet binnen het budget helaas. Ik zou hem het meest gebruiken voor het maken van thee. Want als ik dat met de waterkoker doe vergeet ik 9 van de 10 keer dat ik hem aan heb gezet. Het duurt zo lang voordat het water kookt dat ik er bij weg loop – even wachten op de bank- als ik er later wel aan denk, heb ik weer koud water!

 • Kirsten
  02/11/2015 at 12:27

  Jeetje, deze zou ik echt wel willen! Thee zetten, Koken, alles gaat er veel sneller door! En niet dat dat rustmomentje niet even fijn is hoor… Maar ik heb al zoveel te doen op een dag 😉

 • Rachel
  02/11/2015 at 13:24

  Ik doe graag mee voor mijn zus. Wij hebben al een Quoteer en zouden niet meer zonder willen. Ik gun het nu mijn zus ook heel graag. Zij kan wel eens iets positiefs en warms gebruiken na een tijd van ellende.

 • Nikki
  02/11/2015 at 13:37

  Als echte thee- en soepjunkie is een Quooker eigenlijk onmisbaar in de keuken! Op mijn werk heb ik al het geluk er één te kunnen gebruiken, maar thuis zou natuurlijk helemaal perfect zijn 🙂

 • Riella Rens
  02/11/2015 at 19:46

  Wat een mooie kraan!! Ik ben niet zo’n goeie schrijfster in vergelijking met alle comments die ik hierboven lees, maar wat zou ik graag winnen!
  Onze verbouwingsplannen beginnen vorm aan te nemen en wat zou zulke kraan handig zijn! En een leuk kado voor m’n vriend die graag in de keuken staat en die me enkele weken geleden ten huwelijk gevraagd heeft 🙂

 • Maud
  02/11/2015 at 19:55

  "Net zo fijn als met net geschoren benen in bed" Haha dat is zó lekker!! Als het koken met een quooker dat zelfde gevoel kan geven.. Dan wordt ik fan van koken!
  Liefs Maud

 • Yvonne
  03/11/2015 at 10:47

  Naast de Slow Coocker een Quick Cooker in mijn Keuken. Dat geeft evenwicht!
  We zetten nog altijd koffie met de filter, kan straks misschien zo onder de kraan.

 • Wil Groot Dabrowska
  04/11/2015 at 11:36

  Ik zou heel graag een Quooker willen winnen. Mijn favoriete Quooker “dagelijks gemak” moment wordt ‘s morgens om 07:30 als ik slaapdronken mijn bed uitval om het ontbijt te maken voor mijn kids. Drie ongeduldige pubers die standaard te laat uit bed komen wachten op hun gekookte eitjes en op hun thee. Zij hoeven nu nooooit meer te wachten . Alles is supersnel klaar en de pubers kunnen op tijd naar school: mama blij, pubers blij en de school is blij : WIN WIN WIN

 • Danielle
  04/11/2015 at 14:50

  Wow, liefde voor deze winactie… en natuurlijk ook voor yvestown! Een par jaar geleden werd er bij mijn ouders een nieuwe keuken geinstalleerd, met Quooker, wat heerlijk in gebruik, ik kon op deze manier eindeloos met mijn moeder theeleuten… maar als snel ging ik het huis uit om om mijzelf te wonen en wat het uit met de Quooker pret. In onze appartement op 10 hoog hebben we die luxe niet, maar een luxe die mijn vriend en ik wel hebben ontwikkeld in onze kleien keukentje is een passie voor koken! Sinds ik erachter ben dat ik een allergie heb voor bonen en peulvruchten is het dagelijks een uitdaging om een lekkere, maar ook voor mij verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. En die traditie zetten we graag voort als we begin 2016 de sleutels krijgen van ons allereerste woonhuis, waar we gelijk de keuken onder handen gaan nemen. Natuurlijk dacht ik bij het opstellen van mijn wishlist gelijk terug aan de fijne tijden met de Quooker bij mijn ouders thuis. Dit is onze kans om er (weer) eentje te installeren, zodat ik de traditie voort kan zetten met eindeloze theeleut momenten en om in de avond gemakkelijker het eten op het vuur te zetten!

 • Anneke Mijsen
  04/11/2015 at 15:01

  O, een Quooker! Iedereen in huis zal er hier plezier van hebben. Mijn lief kookt graag in zijn vrije tijd voor gezin, vrienden of buren; net wie er aanschuift aan tafel die dag. Onze tienermeiden eten zo nu en dan een kommetje noodles tussendoor, voor de stevige opgroei-trek. Dat is hupsakee even gefikst met de Quooker. En zelf… kopjes thee en potten thee, tijdschrift erbij op de bank of met de krant aan de Keukentafel en genieten!

 • Maria
  04/11/2015 at 17:13

  ‘s Ochtends met een kop koffie met een krantje ☕, lunch met een snelgemaakte pastasalade, ‘s middags een heerlijke pot thee terwijl ik aan het werk ben en ‘s avonds in een handomdraai eten op tafel voor een dinertje met vrienden. De hele dag door Quooker gemak en ook nog duurzaam ♥

 • Marfred Reerds
  04/11/2015 at 19:43

  Wij hebben met de verbouwing van ons nieuwe aanbouw annex keuken aan alles gedacht, dachten wij, en hebben wij het dan ook nooit koud want rijkelijk voorzien van Hr++ glas. Vloerverwarming, heerlijk. Een extra diep aanrecht en op de perfecte hoogtemaat. Een vijfpits, semi-proffesioneel gasfornuis met riante oven, ook niet verkeerd. Een schuifdeur, wel zo slim. Uitzicht op de tuin, wat een luxe!
  Wat dan toch jammer dat als wij heet water nodig hebben (zó vanzelfsprekend) om te koken (hobby van vrouwlief) of om thee te zetten (gezinsbrede verslaving) dat dat helemaal van zolder moet komen. Dat duurt en dat duurt! Er gaan liters water verloren in de weg neerwaarts. Nieuwe ketel laten aanmeten, helpt niks, zo blijkt. Die is wel zuiniger met gas dan de vorige maar geen seconde sneller dus niet zuiniger onder de streep.
  En daar komt dan de Quooker om de hoek kijken. Past met gemak onder ons extra brede aanrecht en zal met gejuich worden ontvangen in Huize Reerds. Vier personen die warm worden van zo’n innovatie, kan het mooier?

 • G.Huijser
  05/11/2015 at 18:46

  Een dagje uit onze Quooker droom:

  Een kopje thee daar beginnen we onze dag mee.
  De afwas doen we even met de hand, want het water is zo klaar met de heet water stand.
  Tussen de middag koken we snel een ei, want dat hoort er nu eenmaal bij.
  Het avondeten is snel bereidt, want kokend water uit de Quooker scheelt enorm veel tijd.
  Tomaten onder het kokende water een paar tellen en ze zijn zo af te pellen.
  Ook de pasta is zo gereed want het water uit de Quooker is altijd kokend heet
  In de avond doen we nog een kopje thee en daar beeindigen we de dag weer mee.
  De Quooker blijft lekker op temperatuur, voor het volgende kopje thee over een paar uur
  Voor ons is de Quooker Fusion meer dan welkom, maar vragen doen we er niet om.
  Yvestown biedt hem gratis aan, we hopen dan ook maar dat onze inzending bij de jury aan zal slaan.
  Ons dagelijks gemak moment is dan ook niet met een enkel woord te beschrijven, maar hopelijk kunnen we onze huidige kraan eind november al afschrijven.

 • cheyenne
  06/11/2015 at 21:19

  Na heel lang wachten, krijgen we eindelijk ons nieuwbouw huis en mogen we volgende week tekenen. Dan zal een quooker een fijne uitkomst zijn, en dan zijn de tips van yvonne nog makkelijker optevolgen.. slijm slijm* Nee alle gekheid op een stokje.. wij zouden deze wel heel graag winnen!

 • Sas
  07/11/2015 at 08:29

  Oh wauw, wat een gave winactie.. Een Quooker, 1 van de dingen die zeker nog op mijn wishlist staat (als mega theeleut) Ik zou hem graag willen winnen voor ons nieuwe huis. Door vele tegenslagen de afgelopen 7 jaar met werk is het me dit jaar eindelijk gelukt een vast contract te bemachtigen, waardoor ons huisje nu in de verkoop staat en onze laatste droom gaat uitkomen. Een Quooker zou zeker een mooi cadeautje zijn om te plaatsen in ons nieuwe huis.

 • Evelien
  07/11/2015 at 11:47

  Ik ben een echte theeleut, het ene na het andere glas drink ik leeg. De waterkoker wegstoppen is dus geen optie. Maar aangezien we niet zo’n groot aanrecht hebben staat hij soms behoorlijk in de weg. Daarbij is het een verschrikkelijk lelijk ding die helemaal niet past bij onze strakke keuken.

  Hoe fijn zou het zijn als de waterkoker weg kan, hallo mooie kraan, hallo ruimte op het aanrecht, hallo lekker kopje thee! Dag lelijk ding!

  Evelien

 • Cora
  09/11/2015 at 19:47

  Hij is al even kapot, onze waterkoker. Elke keer dat ik kokend water nodig heb, denk ik: ‘o ja, ik moet nog terug met de waterkoker!’ We zitten nog in de garantieperiode, maar eigenlijk bevalt hij niet goed. Toen we hem kochten dachten we: het oog wil ook wat. Nu hebben we er iets aan toegevoegd: ‘maar gemak dient de mens’.

  Quooker lijkt ons de perfecte fusion van praktisch en prachtig!

 • Joke Vrolijk
  10/11/2015 at 21:34

  Tja, de beste manier om te weten te komen of de Quooker inderdaad zo’n groot succes is als velen dit apparaat toedichten, is als ie hoogst persoonlijk in mijn eigen keuken staat te pronken! Het lijkt me super om dan alle tips van Yvonne zelf uit te proberen :)!

 • lidy
  12/11/2015 at 20:21

  super om mijn keuken beleving nog makkelijker te laten zijn

 • Kris
  13/11/2015 at 12:41

  ode aan de quooker

  ik hoorde van een quooker, die quookte zo fijn
  het water direct zo heet, als gequookt water moet zijn

  zo in de pan of in je kop, pasta erbij of theezak erop

  in een tijd van haast en snel gedoe,
  komt het moment van chillen met een quooker snel naar je toe

  dus die quooker lijkt mij top,
  hup in de doos , postzegel erop,

  installateur erbij,
  ik mail je mijn adres, maak mij maar blij 🙂

 • Alma B
  15/11/2015 at 18:05

  Waarom wil ik een Quooker winner… Simpel, kijk mijn clip maar die ik voor jullie gemaakt heb en oordeel zelf! https://www.youtube.com/watch?v=5I0v-opmbF4

 • Linda
  18/11/2015 at 20:45

  Komt de uitslag vandaag nog?? 😁