Lifestyle

Blog-Event Villa ArenA

This blog post is an advertorial for aspiring bloggers in The Netherlands, therefore in Dutch. It’s about a cool bloggers event where I’ll be teaching one of the master classes – Yay!!

Word jij de Villa ArenA blogger van 2014?

Villa ArenA gaat samen met Blogtoday, vt wonen en Flair op zoek naar dé Villa ArenA Blogger 2014. Met elkaar starten we de zoektocht naar nieuw talent en stomen wij een aantal van jullie klaar om de Villa ArenA Blogger 2014 te worden. De winnaar ontvangt een wooncheque t.w.v. €1000,-, krijgt een commerciële opdracht om de kerstcampagne van Villa ArenA te maken en wordt onderdeel van het influencers netwerk Blogtoday.

Villa ArenA blogger word je niet zomaar. Een aantal aanstormende talenten krijgt de gelegenheid om drie masterclasses te volgen, gegeven door onze toonaangevende bloggers en krijgen daarnaast de kans zich te ontwikkelen tot een professionele blogger.

Villa ArenA blog-event

Op zaterdag 5 april vanaf 10 uur houden wij samen met Villa ArenA het blog-event. Tijdens dit event komen er vijf interieurbloggers en experts spreken, waaronder April&May, Vosgesparis en Kirsten Jassies, expert op het gebied van bloggen en social. Daarna staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

Hoe word ik Villa ArenA blogger?
Wil je kans maken om de Villa ArenA blogger 2014 te worden? Dan kun je het blog-event afsluiten met een opdracht welke uitgevoerd kan worden bij Villa ArenA. Uit de ingediende opdrachten kiezen de Blogtoday bloggers 10 aanstormende talenten welke drie masterclasses mogen gaan volgen. Per masterclass krijgen de deelnemers verschillende opdrachten mee naar huis, die later beoordeeld zullen worden door een jury bestaande uit Villa ArenA, Blogtoday en Blogtoday bloggers. De drie winnaars mogen een dag meelopen met de interieur stylist van Villa ArenA en gaan een stijlplein in de Villa ArenA inrichten. De deelnemer die de meeste stemmen heeft, wordt dé Villa ArenA blogger.

Master-classes

De 10 uitgekozen talenten mogen drie masterclasses gaan volgen. Deze worden gegeven op vrijdagochtend 9 en 23 mei en donderdagavond 5 juni door Jantine Vaartjes van April&May, Patrick Kooiman van Interiorator, Yvonne Eijkenduijn van Yvestown, Desiree van Vosgeparis en Wendy Woudenberg van Beeldsteil.
Onderwerpen die tijdens deze masterclasses worden besproken zijn onder andere: ‘Personal branding’, ‘Fotografie’ en ‘Van blog naar brand’.

Aanmelden

Ben jij gek op “wonen”, fotografie en schrijven? Meld je dan nu aan voor het blog-event. Om mee te doen hoef je niet per sé een blog te hebben, maar wel een dosis enthousiasme. Meld je hier aan voor het event op 5 april van 10.00 – 13.30 uur in Villa ArenA. Daarna kun je je opdracht gaan uitvoeren.

Voorwaarden

  •  Als je je inschrijft voor dit evenement dan verwachten wij dat je op 5 april, 9 en 23 mei (ochtend dagdeel) en 5 juni (’s avonds) beschikbaar bent voor het event en de masterclasses.
  • Als je deelneemt aan het event en eventueel later de masterclasses, mogen Villa ArenA en Sanoma jouw tekst- en beeldmateriaal gebruiken welke je hebt geproduceerd tijdens het event en masterclasses.
  • De door jouw ingevulde gegevens kunnen éénmalig gebruikt worden door Villa ArenA.

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier ga naar www.blogtoday.nl/villaarena/

#villaarenablog

You Might Also Like